Algemene voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden
BEDRIJFSGEGEVENS:

Home Sweet Home and Garden
Vestiging plaats: Hummelo
KvK 63005786
BTW nr.: NL855050834B01
Tel: 0031 (0)314-745040
Mobiel: 0031 (0)6-13434671
ABN AMRO bank: NL74 ABNA 0844256285
IBAN: NL74ABNAO0844256285
BIC/SWIFT: ABNANL2A

BESTELLEN
Na je bestelling ontvang je per email een bevestiging met het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. Iedere bestelling wordt door ons via een e-mail binnen 24 uur bevestigd. Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk via e-mail of telefoon contact met je op.

PRIJZEN EN BETALINGEN
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De betaling dient, nadat je van ons een orderbevestiging hebt ontvangen met daarin het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op de bankrekening van Home Sweet Home and Garden. Dit bankrekeningnummer staat vermeld op de factuur en op de emailbevestiging van je bestelling.

Wij hanteren de volgende betaalmogelijkheden:
• VOORUITBETALEN :
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL74 ABNA 0844256285 t.n.v. Home Sweet Home and Garden. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben
de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Home Sweet Home and Garden.
IBAN: NL74ABNA 0844256285 BIC/SWIFT: FTSBNL2R
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

• IDEAL :
Met iDEAL kun veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van
jouw eigen bank

• PAYPAL
• CONTANT:
Indien je hebt gekozen om de bestelling af te halen in onze winkel in Hummelo, dan kunt je de bestelde artikelen in de winkel betalen. Pinnen is mogelijk!

ONZE PRODUCTEN
Wij verkopen antiek en brocante. Artikelen in de webshop van Home Sweet Home and Garden vertonen normale gebruikerssporen. Artikelen worden door ons met zorg uitgezocht en ingekocht. Wij proberen altijd een heldere, eerlijke indruk te geven over de staat van deze artikelen. Als je daarna nog vragen hebt, beantwoorden wij ze graag voor je. Home Sweet Home and Garden is niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die de afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

LEVERING EN VERZENDEN
Wij nemen je bestelling binnen 24 uur in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht. Wij verpakken de pakketjes met uiterste zorg en nadat wij ze afgeleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Wij bewaren de trackcode om de pakketten te volgen. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons via e-mail of het gastenboek laat weten of een pakketje goed is aangekomen en aan uw wensen voldoet.
Wij verzenden standaard via DHL in Nederland en landen binnen Europa. Sommige landen of de VS gaan via POST.nl

België € 8 Kroatië € 28
Bosnië € 45 Letland € 15
Bulgarije € 31 Liechtenstein € 17
Denemarken € 13 Litouwen € 14
Duitsland € 13 Luxemburg € 13
Estland € 17 Monaco € 15
Finland € 24 Nederland € 7
Frankrijk € 15 Noorwegen € 20
Griekenland € 36 Oostenrijk € 13
Groot-Brittannië € 15 Polen part. € 11
Hongarije € 12 Portugal € 28
Ierland € 17 Roemenië € 28
IJsland € 51 Slovenië € 16
Italië € 20 Slowakije € 14
Spanje € 20
Tsjechië € 10
Zweden € 16
Zwitserland part. € 17

Post.nl
USA, 0-2 kg € 25,95, 2-5 kg € 35,95, 5-10 kg € 59,95, 10-20 kg € 106,95

Alle pakketten moeten binnen een afmeting blijven van 50x50x100 cm.
Indien de artikelen door afmeting of gewicht niet verzonden kunnen worden dan vermelden wij dit al bij het artikel op de website. In overleg nemen wij artikelen mee naar Fairs waar wij staan.
Indien de bestelling slechts uit kleine artikelen bestaat die door de brievenbus passen en niet zwaarder zijn dan 2 kg dan kunnen wij hiervoor brievenbuspost hanteren.

ARTIKELEN OPSPAREN
Opsparen van artikelen is om verzendkosten te besparen.
Het opsparen werkt als volgt:
• Geef in de bestelling aan dat je wilt opsparen
• Je ontvangt van ons een orderbevestiging met verzendkosten.
• Bij alle volgende bestellingen ontvang je van ons een orderbevestiging zonder verzendkosten.
• Alle afzonderlijke bestellingen dienen wel binnen 7 dagen aan ons te worden overgemaakt. Het artikel wordt na ontvangst van de betaling voor je gereserveerd.
• Wanneer je de bestelling wilt ontvangen geef je dit bij de laatste bestelling aan ons door. Of gewoon even mailen dat je de bestelling wilt ontvangen.
• De artikelen worden maximaal 2 maanden vanaf je eerste bestelling voor je gespaard.

RUILEN / RETOUR ZENDEN
We proberen zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te presenteren en bij de gebruikte brocante artikelen proberen we zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikerssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet dan mag het artikel binnen 7 dagen terugzenden (m.u.v. meubels, afgeprijsde artikelen en opspaarartikelen) Bij het retour zenden, stuur je binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@homesweethomeandgarden.nl met vermelding van factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of gironummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken.
Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden worden. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant.
Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.
De door Home Sweet Home and Garden gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

AANSPRAKELIJKHEID
Veel van onze brocante artikelen hebben al een leven gehad en vertonen gebruikerssporen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van een door ons geleverd artikel.
Home Sweet Home and Garden zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. Home Sweet Home and Garden is nimmer aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Kleuren van de artikelen / foto`s op website kunnen enigszins afwijkend zijn van de werkelijke kleuren.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Boeket bestellen!

BLOEMEN Bestel hier:

Geopend: 
Don 09.30-17.30
Vrij 09.30-17.30
Zat 09.30-17.30
Op afspraak ook open!


App of bel ons om
bloemen te bestellen.
T +31(6)13434671
T +31(314)745040 

Antiek, Brocante 
Bloemist  

© 2010 - 2024 Home Sweet Home and Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel